آیا بیمار قبل از شروع کاشت ایمپلنت دندان بیهوش می شود؟

آیا بیمار قبل از شروع کاشت ایمپلنت دندان بیهوش می شود؟

در حال حاضر کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی یا سدیشن دندانپزشکی بسیار رایج شده است و در افرادی که مشکلات خاص دارند یا ترس شدید از جراحی ایمپلنت و فوبیادنتال دارند این روش انجام می شود. بسته به پیچیدگی جراحی و توصیه‌ های پزشک، بی حسی موضعی یا بیهوشی کامل انجام می گیرد. اما در بعضی از افراد اصلا بیهوشی کامل توصیه نمی شود زیرا علاوه بر افزایش هزینه‌ های درمان، عوارض جانبی را برای بیماران به همراه دارد. در ادامه برای کسب اطلاعات جامع تر در مورد  هر آنچه باید در مورد کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی بدانید؛ با طلوع دنت مرکز تخصصی ایمپلنت و دندانپزشکی زیبایی دارای کادری از بهترین متخصص ایمپلنت در تهران همراه باشید.

مشاوره ایمپلنت از متخصص ایمپلنت در تهران

هر آنچه باید در مورد کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی بدانید

ایمپلنت دندان یک عمل جراحی است که به منظور جایگزینی دندان های از دست رفته و بهبود وضعیت دندان‌ ها کمک می کند. انجام بیهوشی برای کاشت ایمپلنت دندان به تشخیص دندانپزشک برای راحتی و ایمنی بیشتر بیمار استفاده می‌ شود.

عمل جراحی ایمپلنت دندان عملی نسبتاً ساده است. بسته به پیشنهاد پزشک، بی حسی موضعی یا بیهوشی کامل و عمومی ممکن است اعمال شود. این بستگی به تعداد ایمپلنت‌ ها، وضعیت جسمانی بیمار و صلاح دید دندان پزشک دارد. بی حسی یا بیهوشی ممکن است به چندین روش انجام شود:

1- بی حسی موضعی برای موارد ساده‌ تر، ممکن است از بی حسی موضعی استفاده شود که در آن، ناحیه مورد نیاز بی حس می‌ شود و بیمار همچنان بیدار است اما احساس درد کاهش می‌ یابد. برای انجام کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی موضعی، منطقه‌ ای که قرار است ایمپلنت داخل آن قرار گیرد؛ با تزریق مواد بی حس می شود.

بیهوشی ملایم: این نوع از بی هوشی به از بین بردن درد جراحی کمک می کند. بیهوشی ملایم، اغلب همراه با یک بی‌ حسی موضعی استفاده می شود. این نوع بیهوشی معمولاً به شکل قرص یا گاز نیتروژن است. در این روش، شما همچنان هوشیار هستید و می توانید به سؤالات پزشک پاسخ دهید. بیهوشی ملایم می تواند برای بیمارانی که برای جراحی ایمپلنت اضطراب دارند بسیار مفید باشد.

2- بیهوشی عمومی برای موارد پیچیده‌ تر، مثل کاشت چند ایمپلنت یا جراحی‌ های دندان‌ پزشکی دیگر، برای بیماران خاص یا افراد دارای شرایط خاص بیمار ممکن است تحت تأثیر بیهوشی عمومی قرار گیرد که در آن، بیمار به طور کامل بی‌ هوش و بی‌ حس می‌ شود. بیهوشی عمومی شامل تزریق داروهای بیهوشی یا تنفس گازهای بیهوشی مانند ایزوفلوران می‌ شود و بیمار در این حالت به طور کامل بی‌ حس و بی‌ هوش می‌ شود و در وضعیتی مشابه خواب عمیق قرار می‌ گیرد.

مهم‌ ترین نکته در جراحی کاشت ایمپلنت دندان این است که پزشک باید به درستی نوع بیهوشی مناسب با هر فرد را تشخیص دهد و قبل از هر گونه جراحی، شرایط و جزئیات را با شما به اشتراک بگذارد.

هر آنچه باید در مورد کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی بدانید

ترس از ایمپلنت دندان

حتما در اطراف خود افرادی را دیده اید که یک یا چند دندان از دست رفته دارند و وقتی از آن ها سؤال می شود که چرا برای جایگزینی دندان های خود ایمپلنت دندان انجام نمی دهید می گویند: من از ایمپلنت میترسم!

ترس از کاشت ایمپلنت دندان برای بسیاری از افراد طبیعی است. اینکه یک جراحی دندانی انجام دهید می‌ تواند نگران‌ کننده باشد؛ اما با داشتن اطلاعات کافی و ارتباط با یک متخصص ایمپلنت با سابقه، می‌ توانید خود را برای این فرآیند آماده کنید. اما برای کاهش ترس و استرس می تواند از راهکارهای زیر استفاده کنید:

آگاهی از فرآیند و چگونگی انجام کاشت ایمپلنت دندان می‌ تواند در این مسیر بسیار کمک کننده باشد. صحبت با پزشک و درخواست توضیحات دقیق در مورد جزئیات فرایند می‌ تواند اطمینان بخش باشد. اگر از جراحی ایمپلنت دندان می‌ ترسید؛ توصیه می کنیم که حتما با یک جراح و ایمپلنتولوژیست با سابقه صحبت کنید تا با گرفتن اطلاعاتی در خصوص اینکه ایمپلنت های دندانی چه مزایا و کاربردی دارند و مراحل درمان چگونه انجام می شود؛ به شما کمک کند که دیگر ترس از جراحی ایمپلنت دندان نداشته باشید.

همچنین به اشتراک گذاشتن ترس و نگرانی‌ های خود با دوستان یا خانواده ممکن است احساس راحتی بیشتری به شما بدهد. شنیدن تجربیات دیگرانی که قبلاً جراحی ایمپلنت دندان انجام داده اند؛ می‌ تواند اطمینان بیشتری به شما بدهد. این افراد می‌ توانند تجربیات و نحوه مقابله با ترس را به شما آموزش دهند.

خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و به کار گیری روش هایی همچون ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت فوری با بیهوشی دیگر شاهد آن روش های سنتی و معمولی که در قبل استفاده می شد و دارای عوارض، برش های عمیق لثه، خونریزی های شدید و بخیه بود؛ نیستیم.

مرکز دندانپزشکی طلوع دنت، یکی از مجهزترین مراکز دندانپزشکی است که شما می توانید برای دریافت خدمات دندانپزشکی ایمپلنت دیجیتال در تهران و ایمپلنت فوری در تهران با کمترین نگرانی و ترس از عوارض جانبی این عمل جراحی، به این مرکز مراجعه فرمایید.

در چه مواقعی کاشت ایمپلنت نیاز به بیهوشی دارد؟

برای کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً از انواع مختلفی از بیهوشی‌ ها برای بی‌ حسی و کنترل درد در طول جراحی استفاده می‌ شود. انجام بیهوشی برای کاشت ایمپلنت دندان وابسته به پیچیدگی جراحی، تعداد ایمپلنت‌ ها و توصیه‌ های پزشک است. اما در بعضی از موارد زیر بیهوشی معمولاً استفاده می‌ شود:

1- برای کاشت یک یا دو ایمپلنت نیاز به بیهوشی عمومی نیست. در این وضعیت یک بی‌ حسی موضعی برای از بین بردن درد کافی است اما اگر نیاز به کاشت چند ایمپلنت دندان در یک جلسه دارید؛ ممکن است پزشک توصیه کند که بیهوشی عمومی انجام شود.

2- در برخی موارد که بیمار مشکلاتی مانند اضطراب شدید، فوبیادنتال یا مشکلات جسمانی خاص دارد؛ پزشک ممکن است بیهوشی عمومی را توصیه کند تا جراحی به خوبی انجام شود و بیمار به طور کامل احساس راحتی کند.

3- در صورتی که موقعیت جراحی دشوار یا پیچیده باشد؛ به عنوان مثال کاشت ایمپلنت در منطقه‌ ای که تراکم استخوان کمتری وجود دارد؛ باشد؛ ممکن است طبق نظر متخصص ایمپلنت نیاز به بیهوشی عمومی باشد.

4- در بعضی موارد، کاشت ایمپلنت همراه با دیگر روش‌ های جراحی نیاز به بیهوشی دارد؛ مثلا ارتودنسی یا جراحی‌ های دیگر مانند جراحی پیوند استخوان که در این حالت ممکن است پزشک از بیهوشی عمومی استفاده کند.

5- در بعضی موارد، بیمار ممکن است بخواهد زیر تأثیر بیهوشی عمومی نباشد و ترجیح موضعی یا سایر روش‌ های تسکین درد را داشته باشد. در این صورت، پزشک می‌ تواند با بیمار همکاری کند تا بهترین گزینه برای وی را انتخاب کند.

در چه مواقعی کاشت ایمپلنت نیاز به بیهوشی دارد؟

ایمپلنت دندان با بیهوشی چیست؟

ایمپلنت دندان با بیهوشی، یک روش جراحی است که افراد با بیماری های خاص و فوبیادنتال یا ترس شدید از جراحی دندانپزشکی به این روش روی می آورند.  در این روش بسته به شرایط فرد و تشخیص متخصص دندانپزشکی عمل جراحی کاشت ایمپلنت در بیهوشی کامل یا بیهوشی نسبی انجام می شود.

در این روش معمولاً از انواع مختلفی از بیهوشی‌ ها برای بی‌ حسی و کنترل درد در طول جراحی استفاده می‌ شود. برخی از انواع بیهوشی‌ های مورد استفاده در کاشت ایمپلنت دندان در ادامه به صورت کامل آورده شده است:

انواع بی هوشی‌ های مورد استفاده در کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

در کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً از چند نوع بیهوشی استفاده می‌ شود که بسته به موقعیت و ترجیحات پزشک و بیمار متفاوت است. معمولاً از انواع مختلفی از بیهوشی‌ ها برای بی‌ حسی و کنترل درد در طول جراحی استفاده می‌ شود. برخی از انواع بیهوشی‌ های مورد استفاده در کاشت ایمپلنت دندان عبارتند از:

بیهوشی با اکسید نیتروژن (ایمپلنت دندان با سدیشن)

اکسید نیتروژن، یکی از گازهای مورد استفاده در بیهوشی و اتاق‌ های عمل است که با نام بیهوشی ملایم، آرام‌ بخش‌ یا سداتیو (Sedative) نیز شناخته می شود. در این نوع بیهوشی بیمار هوشیار و بیدار می باشد و بدین جهت صرفاً برای افرادی که دلهره و ترس خفیف از کاشت ایمپلنت دندان دارند؛ مناسب خواهد بود. این بی هوشی برای حفظ آرامش بیمار حین کاشت ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد.

برای انجام این نوع بیهوشی دندانپزشک از ماسک مخصوص برای استنشاق گاز اکسید نیتروژن توسط بیمار استفاده می کند. تا بیمار به یک خواب مصنوعی فرو برود و بدین شکل بتواند کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی را انجام دهد. داروی آرامبخش برای کاشت ایمپلنت دندان علاوه بر بی‌ حس شدن بیمار، او آرام می‌ شود و اضطراب آن کاهش می یابد.

استفاده از این گاز کیفیت و القای بیهوشی به بیمار را بهبود بخشیده و زمان مورد نیاز برای خروج ماده بیهوشی از بدن بیمار را کاهش می‌ دهد. بیهوشی و آرامبخشی سدیشن را می‌ توان به صورت خفیف، متوسط ​​یا عمیق به بیمار تجویز کرد.

به دلیل استشمام گاز اکسید نیتروژن، این نوع بیهوشی به افراد مبتلا به مشکلات تنفسی و ریوی توصیه نمی شود.

بی حسی موضعی (بی حسی ایمپلنت دندان)

بی حسی موضعی در کاشت ایمپلنت دندان چگونه انجام می‌ شود؟ بی حسی موضعی در کاشت ایمپلنت دندان چه زمانی انجام می شود؟ بی حسی موضعی یکی از رایج ترین انواع بیهوشی برای کاشت ایمپلنت های دندانی است و بیشتر در موارد ساده‌ تر و کاشت یک یا چند ایمپلنت به کار می‌ رود. در این نوع بیهوشی، ناحیه مورد نظر بی حس می‌ شود؛ اما بیمار همچنان بیدار است و احساس درد کمتری دارد.

بدین صورت که دندان پزشک با تزریق داروی بی حس کننده در ناحیه لثه و استخوان فک، جراحی و کاشت ایمپلنت را انجام می دهد. اما باید توجه داشته باشید که این روش نیز برای افرادی که نسبت به کاشت ایمپلنت استرس و اضطراب دارند؛ مناسب می باشد. اما کارایی آن به هیچ عنوان با بیهوشی یا سدیش قابل مقایسه نیست.

انواع بی هوشی‌ های مورد استفاده در کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

بیهوشی عمومی (Anesthesia) یا بیهوشی کامل

برای جراحی‌ های پیچیده‌ تر یا کاشت چند ایمپلنت به صورت همزمان، ممکن است پزشک کاشت ایمپلنت در بیهوشی را توصیه کند. در این نوع بیهوشی، بیمار به طور کامل بی‌ هوش و بی‌ حس می‌ شود. در بعضی موارد کاشت ایمپلنت، شدت استرس و اضطراب بیمار به حدی است که روند درمان را تحت شعاع قرار می دهد. به نحوی که دندانپزشک را از انجام جراحی و کاشت ایمپلنت باز می دارد.

در این گونه موارد برای انجام جراحی و کاشت ایمپلنت و همچنین تضمین کیفیت و موفقیت آن از بیهوشی عمومی استفاده می شود. بدین صورت که پزشک متخصص بیهوشی به تیم دندانپزشکی ملحق شده و متناسب با سن، میزان استرس بیمار و مدت زمان درمان از مقدار مشخصی داروی بیهوش کننده استفاده می نماید.

در این نوع کاشت ایمپلنت با بیهوشی، بیمار کاملاً آرام بوده و به خواب کامل فرو می رود. از این رو فرد متوجه هیچ یک از مراحل کاشت ایمپلنت نمی شود و دندانپزشک نیز می تواند با دقت و در کمال آرامش به انجام جراحی بپردازد. افرادی که مشکلاتی نظیر اختلالات قلبی یا تنفسی دارند ممکن است برایشان بیهوشی عمومی توصیه شود.

به طور کلی می توان گفت بیمار در 3 حالت نیاز به بیهوشی عمومی در دندانپزشکی جهت جراحی ایمپلنت دندان دارد:

  1. زمانی که عملِ سنگین با مدت زمان طولانی انجام می‌ شود.
  2. زمانی که اضطراب و ترس بیمار از عمل بسیار زیاد است.
  3. زمانی که بیمار حین عمل بیش از حد تکان می‌ خورد و همکاری لازم با پزشک را ندارد.

بی هوشی ترکیبی

همچنین، ترکیبی از بیهوشی‌ های مختلف نیز ممکن است برای برخی جراحی‌ های خاص مورد استفاده قرار بگیرد تا بهترین نتیجه و راحتی برای بیمار به دست آید. لطفا توجه داشته باشید  تصمیم نهایی در مورد نوع بیهوشی باید با توجه به موارد زیر گرفته شود:

  • پیچیدگی جراحی
  • نوع و مدت زمان درمان
  • سن و سال
  • میزان اضطراب بیمار
  • درجه احساس راحتی بیمار
  • مشاوره و تشخیص دندان پزشک متخصص
  • وضعیت بالینی و شرایط جسمی بیمار
  •  وضعیت دهان و دندان

آیا همیشه برای جراحی ایمپلنت دندان نیاز به بیهوشی است؟

آیا برای ایمپلنت بیهوشی دارد؟ آیا برای جراحی ایمپلنت نیاز به بیهوشی است؟ خیر برای جراحی ایمپلنت دندان همیشه نیاز به بیهوشی عمومی نیست. در بسیاری از موارد، بیمار با بی حسی موضعی یا بیهوشی ملایم می‌ تواند جراحی ایمپلنت دندان را تحمل کند. انتخاب نوع بیهوشی به عواملی مانند تعداد ایمپلنت هایی که قرار است گذاشته شود؛ راحتی و ترجیحات شخصی بیمار، پیچیدگی جراحی، تعداد ایمپلنت‌ ها، وضعیت سلامتی بیمار و ترجیحات پزشک بستگی دارد.

در اکثر مواقع و در موارد ساده، با استفاده از تکنیک‌ های پیشرفته جراحی، بی حسی موضعی کافی است. در این حالت، ناحیه مورد نیاز برای کاشت ایمپلنت دندان بی حس می‌ شود و بیمار همچنان بیدار است اما احساس درد و ناراحتی کمتری خواهد داشت.

آیا همیشه برای جراحی ایمپلنت دندان نیاز به بیهوشی است؟

ایمپلنت کردن دندان با بیهوشی برای چه کسانی مناسب می باشد؟

ایمپلنت کردن دندان با بی هوشی برای افرادی که مبتلا به بیماری های خاص، شرایط روحی و جسمی خاص یا فوبیادنتال (ترس شدید از دندانپزشکی) دارند؛ مناسب می باشد. در کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً از انواع مختلفی از بیهوشی‌ ها که در بالا به توضیح ان ها پرداختیم؛ برای بی‌ حسی و کنترل درد در طول جراحی استفاده می‌ شود.

قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی چقدر است؟

به طور کلی، قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی معمولاً بین 2 تا 3 میلیون تومان بیشتر از قیمت ایمپلنت دندان معمولی است. هزینه کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی می‌ تواند متغیر باشد و به هر شرایط خاصی که در مورد بیمار مطرح است؛ بستگی دارد. قیمت کاشت ایمپلنت دندان با بی هوشی ممکن است بستگی به چندین فاکتور مختلف داشته باشد که شامل موارد زیر می‌ شود:

  1. هرچه تعداد ایمپلنت‌ های مورد نیاز بیشتر باشد؛ هزینه بیشتری نیاز است.
  2. استفاده از بی حسی موضعی، آرام بخشی، عمومی یا ترکیبی نیز می‌ تواند به افزایش هزینه کمک کند. بیهوشی عمومی معمولاً گران‌ تر از بی حسی موضعی است.
  3.  قیمت‌ ها در مناطق مختلف و حتی بین کلینیک‌ های مختلف در یک منطقه ممکن است متفاوت باشد.
  4. در صورتی که همزمان نیاز به جراحی‌ های دیگر باشد؛ هزینه ممکن است افزایش یابد.
  5. نوع ایمپلنت نیز می‌ تواند قیمت را تحت تأثیر قرار دهد.

تاثیر مواد بیهوشی بعد از جراحی کاشت ایمپلنت و دوره نقاهت

دوره نقاهت و درد پس از جراحی کاشت ایمپلنت، دوره تقریبا کوتاهی است و برای اکثر بیماران کمتر از یک هفته طول می کشد. اکثر بیماران بعد از اتمام جراحی و در دوره نقاهت حداقل به میزان خیلی کم و جزئی درد و ناراحتی را تجربه خواهند کرد. در دوره نقاهت پس از جراحی کاشت ایمپلنت، پزشک شما ممکن است دستوراتی برای مدیریت درد، استفاده از داروهای ضد التهاب یا دیگر مراقبت‌ های پس از جراحی را ارائه دهد.

این توصیه‌ ها می‌ توانند در بهبود سریع‌ تر و کاهش هرگونه ناراحتی پس از جراحی موثر باشند. استفاده از مواد بیهوشی پس از جراحی کاشت ایمپلنت دندان ممکن است فرد را با عوارض زیر رو به رو کند:

1- اگر از بیهوشی عمومی استفاده شده باشد؛ احتمالاً بعد از هوشیاری، احساس خواب‌ آلودگی، سرگیجه، تهوع و استفراغ ممکن است رخ دهد. این اثرات معمولاً به طور کلی بسیار مختصر هستند و به مرور زمان کاهش می‌ یابند.

2- ممکن است بعضی از بیهوشی، عوارض گوارشی یا عوارض عصبی بوجود آید. به طور کلی تجویز متخصص ایمپلنت دندان برای بیمار در دوره بهبودی، داروهای مسکن است. داروهای مسکن معمولاً برای تسکین درد در ناحیه چانه، گونه ها یا زیر چشم ها کارایی موثری دارند.

3- همچنین استفاده از یخ نیز می تواند تاثیر مثبتی در کاهش درد داشته باشد. بیماران می توانند از کیسه یخ برای کاهش تورم و خوردن غذاهای نرم استفاده کنند.

4- یکی از راه های کمک به کاهش درد و ناراحتی در این مدت این است که، بیماران باید حداقل دو بار در روز دهان خود را با آب نمک گرم بشویند و خیلی آرام و ملایم تر مسواک بزنند.

5- بسیاری از افراد جراحی کاشت ایمپلنت را به راحتی تحمل می کنند و اگر بعد از عمل درد داشته باشند معمولاً می توانند با داروهای ضد التهابی بدون نیاز به نسخه مانند مسکن های ایبوپروفن درد را کنترل کنند.

تعیین نوع بیهوشی در دندانپزشکی

تعیین نوع بیهوشی در دندانپزشکی با توجه به وضعیت شما گرفته شود. بیهوشی در دندانپزشکی به 3 نوع تقسیم می‌ شود؛ بی حسی موضعی، سدیشن و بیهوشی عمومی. تعیین نوع بی هوشی برا ایمپلنت دندان بستگی به عوامل مختلفی دارد که شامل موارد زیر می‌ شود:

  1. ماهیت و پیچیدگی جراحی دندانی می‌ تواند نوع بیهوشی را مشخص کند.
  2. وضعیت جسمانی و سلامتی بیمار نیز تعیین‌ کننده مهمی برای نوع بیهوشی است.
  3. برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند تا در طول جراحی بیدار باشند و تنها از بی حسی موضعی استفاده شود.
  4. تجربه و تخصص پزشک نیز در تعیین نوع بیهوشی تأثیرگذار است.

تصمیم در مورد نوع بیهوشی باید  مشاوره با پزشک، بررسی دقیق و صحیحی از موارد بالینی و تاریخچه پزشکی شما را فراهم کند و به انتخاب بهترین گزینه برای بیهوشی کمک کند.

تعیین نوع بیهوشی در دندانپزشکی

مزایای ایمپلنت دندان با بیهوشی

با توجه به وضعیت دندان‌ ها، عوامل جسمی و پزشکی شما، متخصص جراح ایمپلنت و لثه بهترین گزینه برای شما را بر اساس وضعیتتان انتخاب خواهد کرد. کاشت ایمپلنت دندان با بیهوشی دارای مزایای زیادی است:

  • کاهش درد و ترس بیمار
  • جلوگیری از واکنش های ناخواسته بیمار
  • کاهش استرس و دلهره
  • امکان کاشت چندین ایمپلنت در یک جلسه
  • امکان انجام چند درمان دندانپزشکی در یک جلسه
  • کاهش زمان جراحی
  • افزایش آرامش ذهنی بیمار
  • کاهش خطر عفونت
  • افزایش راحتی بیمار

معایب ایمپلنت دندان با بیهوشی

آیا ایمپلنت دندان با بیهوشی عوارض دارد ؟ این روش همانند سایر درمان های پزشکی دارای معایبی نیز می باشد. کاشت ایمپلنت دندان معمولاً گزینه‌ ای گران‌ قیمت است. این جراحی ممکن است هزینه‌ بر باشد و افزایش هزینه نهایی ایمپلنت را به همراه داشته باشد.

بیهوشی برای بسیاری از بیماران روشی ایمن است؛ اما در برخی موارد ممکن است این روش درمان مناسبی برای فرد نباشد. بیهوشی عمومی ممکن است عوارضی مانند تنگی نفس، تهوع، استفراغ، خونریزی، عفونت و درد پس از عملیات داشته باشد.

در آخر

در پاسخ به این سوال که آیا بیمار قبل از شروع کاشت ایمپلنت دندان بیهوش می شود یا خیر؟ باید بگوییم که خیر بیهوشی قبل از ایمپلنت دندان برای همه افراد گزینه ی مناسبی نیست و بهتر است بدانید این روش نمی تواند برای همه بیماران گزینه ی مناسبی باشد. در مرکز دندانپزشکی طلوع دنت ابتدا یک معاینه بالینی کامل از بیمار انجام می دهند و سپس بعد از بررسی های دقیق تعیین می شود که کدام نوع بیهوشی برای بیمار مناسب تر است. شما عزیزان می توانید برای انجام ایمپلنت دندان بدون هیچ ترس و دلهره ای به این مرکز تخصصی مراجعه فرمایید.

صفحات مرتبط:

علت پس زدن ایمپلنت دندان چیست؟

علت پس زدن ایمپلنت دندان می‌تواند به دلایل متعددی باشد. پس زدن ایمپلنت دندان، که به عنوان شکست درمان ایمپلنت نیز شناخته می‌شود؛ به مواردی اطلاق می‌شود که ایمپلنت به…
بدون دیدگاه
ایمپلنت all on x

ایمپلنت all on x

ایمپلنت All-on-X یکی از تکنیک‌های پیشرفته در کاشت دندان است که برای افرادی که همه یا تعداد زیادی از دندان‌های خود را از دست داده‌اند، به کار می‌رود. به عبارت…
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

null
موبایل:
null
تلفن:
null
اینستاگرام:
null
آدرس:
تهران، زعفرانیه
null
ساعات کاری:
ساعات اداری: ساعات 15 الی 20
فهرست