علت ابسه لثه بعد ایمپلنت چیست؟

عوامل زیادی باعث آبسه لثه می شوند، که مهمترین عامل استفاده از وسایل و متریال بی کیفیت برای کاشت دندان است. بعد از نصب ایمپلنت عاملی مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان باعث عفونت و آبسه دندان و لثه می شود.

علت ابسه لثه بعد ایمپلنت چیست؟

آبسه کردن لثه بعد از نصب ایمپلنت به دلایل زیادی از جمله، عفونت، تحریک بافت، خونریزی و التهاب است. پس از نصب ایمپلنت دندان، بافت‌های دهان و فک ممکن است به صورت موقت تحریک شوند. این تحریک ممکن است باعث تشدید درد، آبسه و تورم در محل نصب ایمپلنت شود. برای درمان ابسه لثه بعد از ایمپلنت با مرکز طلوع دنت همراه باشید.

مشاوره ایمپلنت از متخصص ایمپلنت در تهران

آبسه لثه که نام دیگر آن آبسه پریودنتال است، کیسه ایی پر از چرک در لثه است. آبسه لثه پس از ایمپلنت، به دلیل فعالیت باکتری‌ها در بین لثه و ایمپلنت کاشته شده ، ایجاد می‌شود. در صورت عدم انجام مراقبت‌های ویژه پس از کاشت ایمپلنت ، پلاک‌های حاوی باکتری  در محل کاشت ایمپلنت تجمع پیدا می‌کنند . با تجمع پلاک و افزایش فعالیت باکتریایی بافت نرم دهان دچار عفونت و التهاب می‌شود.

عفونت ایمپلنت و آبسه لثه پس از کاشت دندان به دو عامل  مهم متخصص ایمپلنت و انجام مراقبت‌های پس از ایمپلنت در دوران نقاهت بستگی دارد .

اگر قصد کاشت دندان در تهران را دارید باید برای انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت در تهران نهایت دقت به کار ببرید. متخصص ایمپلنتی که کاشت دندان را انجام می دهد باید تمام نکات بهداشتی از جمله استریل بودن وسایل جراحی ایمپلنت و حفظ محیط استریل داخل دهان در هنگام جراحی را رعایت کند.

کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال در تهران از دقت بسیار باایی برخوردار است و کمترین جراحت و آسیب را به بافت اطراف محل کاشت دندان وارد می کند. به همین دلیل احتمال ابتلا به آبسه لثه پس در این روش بسیار پایین می آید .

ابسه لثه بعد از ایمپلنت

ابسه لثه پس از ایمپلنت می تواند چند هفته تا یک ماه بعد از کاشت دندان بروز پیدا می‌کند . افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی یا دیابت هستند ، باید بشیتر از سایر افرادی که از سلامت عمومی بدن برخوردارند در رعایت بهداشت دهان خود و محل جراحی ایمپلنت تلاش کنند.

ایمپلنت دندان یک درمان تهاجمی می‌باشد و تا چند روز پس از آن عوارضی را به دنبال خواهد داشت. این عوارض شامل در ، خونریزی جزئی در محل جراحت، التهاب بافت اطراف دندان کاشته شده و تورم صورت است . این عوارض باید تا چند روز پس از کاشت ایمپلنت بهبود یابند. همچنین اگر در فردی شدت این عوارض زیاد باشد ، کاملاً با داروهای تجویز شده توسط دندان‌پزشک قابل کنترل هستند.

اگر این عوارض تداوم یافت یا نشانه‌هایی از عفونت دندان بروز کرد ، بدون هیچ گونه استرسی در اولین فرصت به متخصص ایمپلنت مراجعه فرمایید. هرچه سریع تر عفونت ایمپلنت تشخیص داده شود ، درمان آن ساده تر خواهد بود . اگر آبسه لثه و عفونت دندان پیشرفت ، احتمال شکست درمان ایمپلنت افزایش می‌یابد.

علائم آبسه دندان بعد از ایمپلنت چیست؟

آبسه دندان پس از نصب ایمپلنت دندان ممکن است باعث ایجاد علائم مختلفی شود که به همراه آبسه مشاهده می‌شوند. برخی از این علائم عبارتند از:

  •  تورم: افزایش حجم و اندازه لثه به صورت محسوس که باعث تورم محل نصب ایمپلنت می‌شود.
  •  درد: درد و ناراحتی در محل نصب پایه ایمپلنت، به خصوص در اولین روزهای پس از نصب ایمپلنت دندان.
  •  قرمزی: تغییر رنگ لثه به قرمز یا صورت گرفتن رنگ نامعمول در محل نصب ایمپلنت.
  • گرمی: حس گرمی در محل نصب ایمپلنت به دلیل التهاب و تورم.
  • خونریزی: خونریزی از محل نصب ایمپلنت به دلیل تحریک بافت‌های دهان و فک.

علائم ابتلا به عفونت ایمپلنت

در صورتی که در هنگام نصب ایمپلنت دندان هر یک از این علائم را تجربه کردید یا پس از نصب ایمپلنت دندان، این علائم پابرجا ماند، باید به دندانپزشک خود مراجعه کرده و علت آن را بررسی کنید. با تشخیص صحیح و درمان مناسب، ممکن است از بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.

علت آبسه دندان در ایمپلنت

ابتلا به عفونت لثه پس از کاشت ، چند علت شایع دارد که بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

کیفیت برند ایمپلنت و نحوه کاشت ایمپلنت تأثیر مستقیمی در موفقیت درمان و عدم ابتلا به آبسه لثه پس از ایمپلنت دارد . استفاده از ایمپلنت‌های بی کیفیت و ارزان قیمت ، احتمال آبسه لثه پس زدن ایمپلنت بیشتر است. برای ان که دچار مشکلات پس از ایمپلنت نشوید، مرغوب‌ترین برند ایمپلنت را نزد یک متخصص ایمپلنت با تجربه انجام دهید.

برای آن که بتوانید هزینه ایمپلنت را مدیریت کنید، می توانید به دندانپزشکی در تهران مراجعه کنید که ایمپلنت اقساطی در تهران ارائه دهد.

مراحل کاشت ایمپلنت و مهارت متخصص ایمپلنت نیز از علت‌های مهم در ایجاد عفونت لثه می‌باشد. از جمله موارد مهم برای عدم ابتلا به عفونت ، تجربه متخصص ایمپلنت در جراحی فک و لثه برای کاشت ایمپلنت است.

بر اساس آمار افرادی که از سیگار استفاده می کتنند احتمال ابتلا به عفونت پس از ایمپلنت در آن‌ها بیشتر است . استعمال دخانیات با کاهش مقاومت سیستم ایمنی و افزایش فعالیت باکتری‌ها ، موجب عفونت ایمپلنت می‌شود. افرادی که قصد کاشت ایمپلنت دارند قبل از کاشت و بعد از کاشت دندان به مدت طولانی از سیگار دوری کنند.

عدم رعایت بهداشت دهان بعد از ایمپلنت یکی از دلایل ابتلا به عفونت می باشد. با رعایت بهداشت و جلوگیری از فعالیت باکتری‌های بیماری‌زا در محل جراحت ایمپلنت، احتمال ابسه دندان به شدت کاهش می‌یابد.

چگونه متوجه شویم به عفونت ایمپلنت مبتلا شده‌ایم ؟

در صورتی که هر یک از علائم ابتلا به عفونت را مشاهده کردید به متخصص پریودنتیست و دندان‌پزشک متخصص ایمپلنت مراجعه فرمایید. متخصص ایمپلنت با معاینه تخصصی بافت اطراف دندان کاشته شده ، شدت و عمق آبسه لثه را بررسی می کند. در برخی موارد نیز با بررسی عکس اشعه ایکس یا رادیوگرافی وضعیت سلامتی لثه و استخوان فک را  ارزیابی می کنند. متخصص پریودنتیست با مشخص شدن علت عفونت و شدت آن درمان مناسب را تشخیص می‌دهد.

برای مشاوره خدمات ایمپلنت در تهران کلیک کنید

درمان آبسه دندان بعد از کاشت دندان

درمان آبسه دندان پس از کاشت دندان دائمی، بستگی به علت و شدت آن دارد. در ادامه به برخی از روش‌های درمان آبسه دندان پس از ایمپلنت دندان  اشاره می‌کنیم:

1- مصرف آنتی‌بیوتیک: در صورتی که آبسه دندان به علت عفونت باشد، مصرف آنتی‌بیوتیک به صورت دوره‌ای توسط دندانپزشک تجویز می‌شود.

2- مصرف داروهای مسکن‌ برای درد: در صورت وجود درد شدید، مصرف مسکن‌های مانند ایبوپروفن و پاراستامول توسط دندانپزشک تجویز می‌شود.

3- کاهش تحریک بافت‌ها: برای کاهش تحریک بافت‌ها، متخصص ایمپلنت ممکن است به شما توصیه‌هایی اعمال کند، مانند خنثی کردن قوزکی‌های دندان‌های مجاور با استفاده از فلوراید، استفاده از آب شور و گلیسرین، استفاده از پماد تسکین دهنده موضعی و غیره.

4- مصرف آنتی‌الرژی: در صورتی که آبسه دندان به علت واکنش آلرژیک باشد، مصرف آنتی‌الرژی توسط دندانپزشک تجویز می‌شود.

5- استفاده از کمپرس یخ: استفاده از یخ برای کاهش تورم و آبسه، به صورت دوره‌ای و برای مدت 10 تا 15 دقیقه توسط بیمار انجام می‌شود.

راهکارهای جلوگیری از آبسه لثه پس از ایمپلنت

هدف از درمان ایمپلنت ، کاشت دندان مصنوعی مادام‌العمراست. کاشت ایمپلنت ازجمله روش ماندگار جایگزینی دندان از دست رفته است. انجام مراقبت‌های ویژه پس از کاشت دندان روند جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک و ترمیم جراحت لثه را تسریع می‌کند.

راهکار های جلوگیری از ابتلا به عفونت ایمپلنت

علت اصلی پس زدن ایمپلنت ، عفونت  و آبسه لثه است که با انجام راهکارهای زیر می‌توانید از بروز آن‌ها پیشگیری کنید :

  • رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان را جدی بگیرید. به طور مرتب دندان‌هایتان را تمیز کنید و باقی مانده غذا و پلاک در اطراف ایمپلنت را به خوبی تمیز کنید تا موجب عفونت نشود.
  • سعی کنید در چند روز اول پس از کاشت دندان تا جایی که ممکن است از رژیم غذایی نرم استفاده کنید و از جویدن خوراکی‌های سفت که موجب وارد آمدن فشار به ایمپلنت شده خودداری کنید.
  • در طی زمانهای مشخص به دندانپزشکی خود برای معاینه مراجعه کنید تا در صورتی که نشانه هایی از آبسه لثه در شما ایجاد شده است ، سریعاً درمان شود.
  • با مشورت پزشک خود از یک دهان‌شویه مناسب استفاده کنید . قرقره دهان‌شویه و آب نمک به حذف میکروب‌های موجود در دهان بسیار کمک می‌کند.
  • سعی کنید همیشه محیط دهان خود را مرطوب نگه دارید. خشک شدن محیط دهان موجب تسریع عفونت دندان‌ها می‌شود.
  • پس از خوردن خوراکی‌های شیرین حتماً دهانتان را تمیز کنید و آثار قند ورا از روی دندان‌هایتان بپردازید.
  • از حرکت دادن ایمپلنت با زبان و یا انگشت به شدت پرهیز کنید .
  • استعمال دخانیات را در طی درمان ایمپلنت را کنار بگذارید.

عوارض عدم درمان آبسه لثه پس از ایمپلنت

اگر به موقع برای درمان آبسه لثه پس از ایمپلنت اقدام نکنید، عفونت لثه عمیق تر می شود و به سایر قسمت‌های دندان نیز آسیب وارد می‌آورد. با پیشرفت عفونت در لثه ، استخوان فک دچار تحلیل می شود. و موجب پس زدن ایمپلنت می شود. درصورتی‌که عفونت ایمپلنت به موقع درمان نشود، می‌تواند به سایر بخشهای صورت نیز سرایت می کند.

حتماً به عوارض کوتاه مدت جراحی ایمپلنت و علائم عفونت ایمپلنت آگاه باشید  تا در صورت بروز هر یک از نشانه‌های آن سریعاً به متخصص پریودنتیست مراجعه کنید. باید در همان مراحل اولیه با حذف عامل ابسه ایمپلنت دندان، از آسیب دیدن بافت های دهان جلوگیری به عمل آورید.

عوارض درمان نکردن عفونت ایمپلنت

سخن پایانی در مورد ابسه لثه پس از ایمپلنت

علت اصلی آبسه لثه پس از ایمپلنت عدم کیفیت ایمپلنت و رعایت نکردن بهداشت دهان پس از جراحی ایمپلنت است . با مراجعه ماهانه  به یک متخصص ایمپلنت  روند بهبودی و جوشخوردن ایمپلنت را ارزیابی کنید. بر اساس تحقیقات  عفونت ایمپلنت از شایع ترین عوارض بعد از کاشت دندان است اما نکته حائز اهمیت این است که احتمال شکست درمان ایمپلنت کمتر از 10 درصد است. با مراجعه به یک متخصص ایمپلنت باتجربه و بامهارت و انجام مراقبت های اولیه و همچنین در دراز مدت احتمال ابتلا به عفونت و پس زدن ایمپلنت به حداقل میرسد.

اگربه دنبال یک کلینیک معتبر برای کاشت دندان در تهران هستید میتوانید به کیلینیک طلوع دنت در زعفراینه مراجعه فرمایید. همچینین سایر خدمات اصلاح طرح لبخند مانند لمینت سرامیکی و بلیچینگ دندان  با بروز ترین تکنولوژی طراحی لبخند دیجیتال نیز ارائه می‌شود. برای دریافت ک نوبت معاینه رایگان می تونید با شماره مطب02126355429  تماس بگیرید.

صفحات مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

null
موبایل:
null
تلفن:
null
اینستاگرام:
null
آدرس:
تهران، زعفرانیه
null
ساعات کاری:
ساعات اداری: ساعات 15 الی 20
فهرست