نکاتی در مورد کاشت ایمپلنت دندان بعد از شکست جراحی لیفت سینوس

نکاتی در مورد کاشت ایمپلنت دندان بعد از شکست جراحی لیفت سینوس

یکی از مهم ترین معضلاتی که در کاشت ایمپلنت‌ دندان با ان مواجه هستیم؛ عدم تراکم کافی استخوان فک برای کاشت پایه ایمپلنت است. اگر تراکم به میزان لازم نباشد؛ در اینصورت متخصص ایمپلنت دندان برای کاشت ایمپلنت نیاز به انجام عمل پیوند استخوان دارد. اگر هدف کاشت ایمپلنت در قسمت قوس فک بالا باشد و تراکم استخوان به میزان لازم نباشد؛ عملی به نام لیفت سینوس انجام می گیرد. در این مطلب قصد داریم با نکاتی در مورد کاشت ایمپلنت دندان بعد از شکست جراحی لیفت سینوس آشنا شویم.

مشاوره ایمپلنت دندان در تهران | طلوع دنت

لیفت سینوس چیست؟

سینوس لیفت یک روش جراحی است که در این روش با بلند کردن غشای سینوس و قرار دادن مواد پیوند استخوان در زیر آن به افزایش میزان تراکم استخوانی در فک بالا به منظور کاشت پایه ایمپلنت در جای خالی دندان‌ ها استفاده می شود. این روش یک پایه محکم برای کاشت ایمپلنت دندان ایجاد می‌ کند.

از این جراحی به عنوان تقویت سینوس نیز یاد می شود. برای افرادی که قصد کاشت دندان دارند و استخوان فک بالا استحکام کافی ندارد؛ جراحی سینوس لیفت ضروری است در این جراحی، غشای سینوس بالا کشیده شده و مواد پیوند استخوان در زیر آن قرار داده می‌ شود.

این جراحی برای برخی افراد ضروری بوده و به استحکام استخوان فک کمک می‌ کند. در این جراحی، بین دندان‌ های آسیاب و پرمولر استخوان اضافه می‌ شود تا مقدار استخوان فک بالا افزایش پیدا کند. در صورتی که قصد کاشت ایمپلنت دارید؛ باید برای تشخیص ضرورت جراحی سینوس لیفت به دندانپزشک مراجعه کنید.

لیفت سینوس چیست؟

لیفت سینوس چگونه انجام می شود؟

برای انجام این جراحی، متخصص ایمپلنت در ابتدا لثه را برش داده تا استخوان مشخص شود. سپس روی استخوان برش دایره‌ ای ایجاد می‌ کند و مواد پیوند استخوان وارد فضای خالی در حفره سینوس می‌ شود و این سوراخ را پر می‌ کند. سپس برش لثه بخیه زده شده و روند بهبودی شروع می‌ شود.

در صورتی که قصد کاشت ایمپلنت دارید و دندانپزشک جراحی لیفت سینوس را قبل از ایمپلنت به شما توصیه کرده است؛ تا انتهای این مطلب با طلوع دنت مرکز تخصصی دندانپزشکی زیبایی و کاشت ایمپلنت فوری در تهران همراه باشید.

عوامل مؤثر در شکست جراحی لیفت سینوس چیست؟

جراحی لیفت سینوس همانند دیگر عمل های جراحی ممکن است در برخی موارد با شکست مواجه شود و در عمل موفقیت آمیز نباشد. البته درصد شکست این عمل را می توان گفت که بسیار ناچیز است چرا که جراحی پیوند استخوان در بیشتر موارد نتیجه ی مطلوب و موفقیت آمیزی به همراه داشته است.

شکست جراحی لیفت سینوس می‌ تواند به عوامل مختلفی بازگردد. در نظر داشته باشید که این عوامل ممکن است به صورت ترکیبی تأثیرگذار باشند و وابسته به شرایط خاص هر بیمار و جراحی باشند. برخی از عوامل مؤثر در افزایش خطر شکست جراحی لیفت سینوس عبارتند از:

1- اگر استخوان در ناحیه سینوس ضعیف باشد؛ افزایش ارتفاع استخوان ممکن است با مشکل مواجه شود.

2- ممکن است بعد از دو روز تورم یا درد شدید و ادامه دار وجود داشته باشد.

3- در برخی موارد پس از انجام عمل پیوند استخوان فرد با تب شدید مواجه می شود.

4- ممکن است در روزهای ابتدایی پس از جراحی در هنگام نفس کشیدن یا عطسه موادی مثل استخوان در داخل بینی حرکت کند.

5- یکی از رایج ترین عارضه در جراحی لیفت سینوس سوراخ شدن غشای سینوس در حین جراحی است.

6- کبودی زیر چشم. ممکن است بعد از جراحی به دلیل جمع شدن خون زیر چشم خود دچار کبودی شوید. این کبودی و تجمع خون به دلیل آسیب به رگ های خونی در حین جراحی یا عدم مراقبت صحیح از دهان بیمار بعد از جراحی ایجاد می شود. این عارضه معمولا بیشتر در زنان مسن پیش میاید و بیشتر از دو هفته طول نمی کشد. هیچ خطری ندارد و فقط از لحاظ ظاهری خوشایند به نظر نمی رسد.

7- پس از انجام جراحی لیفت سینوس، استخوان باید به طور صحیح تراکم و توسعه پیدا کند. در غیر این صورت، ممکن است ایمپلنت دچار مشکلات شود. در موارد خیلی نادر ممکن است کاشت ایمپلنت موفقیت آمیز نباشد و پایه ی تیتانیومی ایمپلنت با مواد استخوانی پیوند نخورد. البته این مورد می تواند زمانی که جراحی لیفت سینوس انجام نداده اید هم اتفاق افتد و ایمپلنت با استخوان طبیعی شما جوش نخورد.

8- عفونت در ناحیه جراحی می‌ تواند به شکل مستقیم یا غیرمستقیم به شکست جراحی منجر شود. در جراحی لیفت سینوس مانند هر جراحی دیگری خطر عفونت وجود دارد. البته نگران نباشید چون ابتلا به عفونت سینوسی بعد از جراحی لیفت سینوس بسیار کم اتفاق می افتد. عفونت ایجاد شده معمولا ناشی از مواد مورد استفاده در حین جراحی می باشد.

9- برخی از عوارض جراحی ممکن است تأثیرگذار باشند؛ از جمله خونریزی ادامه دار ناشی از جراحی، ترشحات غیرعادی، یا ایجاد لخته‌ های خونی. ممکن است زخم دچار تراوشات چرکی شود که اصلا جای نگرانی نیست چون خطر بزرگی محسوب نمی شود و معمولاً با تکنیک های شستشو و آنتی بیوتیک ها از بین می رود.

10 مراقبت نامناسب پس از جراحی، از جمله عدم رعایت دستورات پزشک، ممکن است به شکست جراحی منجر شود.

11- در صورت سوراخ شدن غشای سینوس در حین جراحی، جراح باید بتواند غشای سوراخ شده بخیه بزند و ترمیم کند. اگر امکان ترمیم غشای آسیب دیده وجود نداشته باشد؛ ممکن است جراحی را متوقف کنند تا غشای سوراخ شده قبل از انجام مجدد جراحی ترمیم شود. اینجاست که انتخاب یک متخصص ایمپلنت ماهر اهمیت پیدا می کند.

12- یکی از مراقبت های بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت، قرار نگرفتن در معرض مواد آلرژی زا و عطسه نکردن است. زیرا این امر موجب حرکت مواد پیوند استخوان و شل شدن بخیه ها می‌ شود.

در مرکز تخصصی طلوع دنت کاشت ایمپلنت دیجیتال با کمک تجهیزات و مواد با کیفیت و روز دنیا انجام می گردد و این موارد است که این مرکز را نسبت به سایر مراکز دندانپزشکی در تهران، متمایز کرده است.

اگر با شکست لیفت سینوس مواجه شدیم تکلیف ایمپلنت دندان چه می شود؟

اگر لیفت سینوس موفقیت آمیز نبود و با شکست لیفت سینوس مواجه شدیم تکلیف ایمپلنت دندان چه می شود؟ آیا باز هم می توانیم کاشت ایمپلنت انجام دهیم؟ اگر با شکست لیفت سینوس مواجه شدیم؛ ممکن است با چالش‌ های جدید در کاشت ایمپلنت دندان مواجه شویم. تصمیمات در این زمینه به شدت وابسته به شرایط خاص هر بیمار، علت شکست، و تجربه پزشک مربوطه است.

در این مواقع، اقدامات زیر ممکن است برای حل مشکلات انجام شود:

1- اگر علت شکست لیفت سینوس مشکلات استخوانی باشد؛ ممکن است نیاز به اصلاح مجدد لیفت سینوس باشد. این عمل می‌ تواند باعث تقویت استخوان و ایجاد شرایط مناسب برای کاشت ایمپلنت دندان گردد.

2- در برخی موارد دیگر، در صورتی که لیفت سینوس موفقیت‌ آمیز نباشد؛ ممکن است از تکنیک‌ ها و روش‌ های جایگزین مانند استفاده از ایمپلنت‌ های کوتاه تر، تکنیک‌ های غیر جراحی، یا روش‌ های دیگر، برای کاشت ایمپلنت دندان استفاده شود.

3- در صورتی که ایمپلنت در ناحیه شکست لیفت سینوس نصب شده باشد و مشکلاتی پیش آمده باشد؛ ممکن است لازم باشد ایمپلنت را تعویض یا جایگزین کرد.

4- یکی از جدیدترین روش ها استفاده از ایمپلنت های زیگوماتیک است. ایمپلنت های زیگوماتیک ایمپلنت های تخصصی هستند که به جای استخوان فک در استخوان زیگوماتیک کاشته می شوند. استخوان زیگوماتیک بیشتر به عنوان استخوان گونه شناخته می شود و مانند استخوان فک در معرض خطر از بین رفتن نیستند. همچنین استخوان زیگوماتیک محکم تر و قوی تر از استخوان های فک هستند.

اگر با شکست لیفت سینوس مواجه شدیم تکلیف ایمپلنت دندان چه می شود؟

مراقبت‌ های بعد از جراحی لیفت سینوس

در روز اول، از گاز استریل برای متوقف کردن خونریزی استفاده کنید. سعی کنید زیاد صحبت نکنید و بیشتر به استراحت کردن بپردازید.
در صورتی که احساس کردید محل جراحی دچار تراوشات چرکی شد؛ از تکنیک‌ هایی مانند شستشوی دهان با آب نمک و مصرف آنتی‌ بیوتیک‌ تجویز شده توسط متخصص ایمپلنت استفاده کنید.

آیا می توان همزمان کاشت دندان را با جراحی لیفت سینوس انجام داد؟

برای کاشت ایمپلنت دندان حدود ۴ تا ۶ ماه باید صبر کرد تا در این مدت استخوان جدید با استخوان فک ادغام شود و به طور کامل بهبودی حاصل شود. هرچه مقدار مواد پیوند استخوان بیشتر باشد؛ فاصله بین لیفت سینوس و کاشت دندان نیز بیشتر می‌ شود. البته در موارد ی که متخصص ایمپلنتولوژیست از روش لیفت سینوس بسته استفاده کند؛ می‌ توان در همان روز و به طور همزمان کاشت دندان را نیز انجام داد.

جراحی سینوس لیفت چقدر طول می کشد؟

مدت زمان جراحی سینوس لیفت معمولاً بین یک تا دو ساعت زمان می برد. قبل از جراحی، بی‌ حسی موضعی تزریق می‌ شود و حدود ۱۰ تا ۳۰ دقیقه برای بی‌ حسی باید صبر کرد.

قیمت جراحی سینوس لیفت چقدر است؟

اگر میزان تحلیل رفتن استخوان زیاد باشد؛ از تکنیک سینوس لیفت باز استفاده می شود و این تکنیک قیمت بالاتری دارد. هزینه‌ های جراحی سینوس لیفت ممکن است در مراکز مختلف متفاوت باشد و به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد؛ از جمله موارد زیر که همگی در قیمت نهایی لیفت سینوس تاثیر گذار هستند:

  • هرچه مقدار نیاز به مواد پیوند استخوان بیشتر باشد؛ قیمت جراحی بالاتر می‌ رود.
  • میزان پیچیدگی جراحی
  • میزان دستمزد جراح ایمپلنت
  • موقعیت کلینیک 
  • هزینه تجهیزات

اگر در تهران ساکن هستید؛ هنگام محاسبه قیمت ایمپلنت دندان باید هزینه‌ های جانبی را مانند جراحی لیف سینوس نیز در نظر داشته باشید. برای اطلاع از جدیدترین قیمت ایمپلنت دندان در تهران در مرکز تخصصی ایمپلنت و دندانپزشکی زیبایی طلوع دنت می توانید به این مرکز مراجعه کنید یا با مشاورین ما در تماس باشید.

در پایان

 لیفت سینوس یک نوع پیوند استخوان است که در آن کمبود تراکم استخوان فک بالا با پیوند استخوان جبران می‌ شود. شاید شما نیز یکی از افرادی باشید که برای کاشت ایمپلنت دندان نیاز به انجام لیفت سینوس دارید. بنابراین مانند سایر افراد ممکن است مایل باشید تا نکاتی در مورد کاشت ایمپلنت دندان بعد از شکست جراحی لیفت سینوس بدانید.

همچنین این سؤال برایتان پیش بیاید اگر جراحی لیفت سینوس با شکست مواجه شد تکلیف ایمپلنت دندان چه می شود؟ ما در این مطلب به طور دقیق به نکاتی در مورد کاشت ایمپلنت دندان بعد از شکست جراحی لیفت سینوس پرداختیم.

صفحات مرتبط:

دندان مصنوعی ژله ای در تهران

دندان مصنوعی ژله ای در تهران

دندان مصنوعی ژله‌ای نوعی پروتز نرم و انعطاف‌پذیر است که معمولاً از مواد آکریلی نرم یا سیلیکون ساخته می‌شود و برای افرادی که به پروتزهای سخت حساسیت دارند؛ مناسب است.…
بدون دیدگاه
مراقبتهای بعد از پودر استخوان در ایمپلنت

مراقبتهای بعد از پودر استخوان در ایمپلنت

مراقبت‌های بعد از پیوند پودر استخوان در ایمپلنت که به آن گرافت استخوانی گفته می‌شود؛ در روند بهبودی بسیار تاثیر گذار است. بعنوان مثال رعایت مواردی مانند:  بهداشت دهان و…
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

null
موبایل:
null
تلفن:
null
اینستاگرام:
null
آدرس:
تهران، زعفرانیه
null
ساعات کاری:
ساعات اداری: ساعات 15 الی 20
فهرست