مرحله دوم جراحی کاشت ایمپلنت دندان

مرحله دوم جراحی کاشت ایمپلنت دندان

مرحله دوم  کاشت ایمپلنت دندان که به عنوان بارگذاری ایمپلنت نیز شناخته می‌ شود؛ معمولاً پس از مدتی از جراحی اولیه انجام می‌ شود. در این مرحله،  کار اصلی در زیر سطح لثه انجام می‌ شود. جراحی مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان، ممکن است به دلیل ساخت و نصب تاج دندان، زمان بیشتری نسبت به مرحله اول خود داشته باشد. طلوع دنت دارای بهترین متخصص ایمپلنت در تهران در ادامه به اهمیت و شناخت مرحله دوم از جراحی کاشت ایمپلنت دندان می پردازد.

مشاوره ایمپلنت از متخصص ایمپلنت در تهران

جراحی مرحله دوم ایمپلنت چگونه است؟

جراحی مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً به عنوان مرحله نهایی از فرآیند کاشت ایمپلنت مربوط می‌ شود. در این مرحله، کار اصلی زیر سطح لثه انجام می‌ شود و تاج دندان مصنوعی به ایمپلنت متصل می‌ شود.

مرحله دوم جراحی کاشت دندان به اندازه مرحله اول، نیازمند دقت و تجربه کافی متخصص ایمپلنت دارد. همچنین مرحله دوم از جراحی کاشت دندان، دارای هزینه مجزا می باشد که در هزینه کاشت ایمپلنت دندان مؤثر است.

مراحل جراحی مرحله دوم ایمپلنت

مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان بسیار حائز اهمیت است. در این مرحله، پس از انجام مرحله اول کاشت ایمپلنت، که شامل کاشت فیکسچر درون استخوان فک می‌ شود؛ مراحل بعدی انجام می‌ شوند. در اینجا طلوع دنت دارای بهترین متخصص ایمپلنت دیجیتال تهران توضیحی در مورد مراحل اصلی جراحی مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان داده است.

البته لازم به ذکر است که این مراحل به طور کلی فرآیند جراحی مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان را شرح می‌ دهند و جزئیات مراحل ممکن است بسته به موقعیت خاص هر بیمار و تصمیمات پزشک معالج متفاوت باشند.

برش و بازکردن لثه: در ابتدا، ایمپلنتولوژیست، لثه را در منطقه کاشت ایمپلنت مجددا باز می‌ کند تا به ایمپلنت دسترسی داشته باشد. این کار با استفاده از ابزارهای جراحی صورت می‌ گیرد.

قرار دادن اباتمنت: در این مرحله، پس از بازکردن لثه، اباتمنت (یا آداپتور) روی پایه ایمپلنت قرار داده می‌ شود. اباتمنت نقش اتصال بین پایه ایمپلنت و تاج دندان را دارد. در واقع این پیچ‌ ها به عنوان اتصالاتی عمل می‌ کنند که تاج دندان مصنوعی به آن ها متصل می‌ شوند.

قالب‌ گیری روکش (اندازه‌ گیری و ساخت تاج دندان): پس از قرار دادن پیچ‌ های اباتمنت، اندازه‌ گیری دقیقی از دندان‌ ها انجام می‌ شود. سپس این قالب‌ ها به لابراتوار ارسال می‌ شوند تا روکش‌ های دندانی نهایی و تاج دندان مصنوعی با توجه به این اندازه‌ گیری‌ ها ساخته شود. ساخته شود. روکش‌ ها می‌ توانند از مواد مختلفی مانند زیرکونیا یا ایمکس ساخته شوند.

نصب روکش نهایی: در این مرحله، روکش‌ های دندانی نهایی روی اباتمنت قرار داده می‌ شوند. این روکش‌ ها باید با دقت بالا توسط لابراتوار حرفه‌ ای ساخته شوند تا کیفیت ظاهری آن‌ها بالا باشد و از زیبایی لبخند بهره‌ مند شوید.

پایان مرحله دوم جراحی: پس از نصب تاج دندان، لثه دوباره بسته می‌ شود و فرآیند جراحی به پایان می‌ رسد.

مرحله دوم ایمپلنت چقدر طول میکشد؟

مدت زمان مرحله دوم جراحی کاشت ایمپلنت دندان ممکن است در هر فرد و بسته به شرایط آن، میزان مهارت متخصص ایمپلنت، شرایط استخوان، نوع ایمپلنت، نیاز به درمان‌ های جانبی و … می‌ تواند بیشتر یا کمتر شود. اما به طور معمول:

جراحی مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً پس از گذشت 4 تا 8 ماه پس از مرحله اول و در یک جلسه یک الی دو ساعته انجام می شود.

با قرار گرفتن پیچ در استخوان، باید زمان مناسبی برای اتصال این پیچ با استخوان فک در نظر گرفته شود. معمولاً این زمان برای فک بالا حدود ۷ ماه و برای فک پایین حدود ۵ ماه تخمین زده می شود.

البته اگر تعداد ایمپلنت‌ ها بیشتر باشد یا مواردی مانند آسیب‌ های احتمالی به استخوان یا لثه وجود داشته باشد؛ ممکن است مدت زمان بیشتری نیاز باشد. همچنین، اگر پیش از مرحله دوم نیاز به انجام فرآیندهای جراحی تکمیلی یا ترمیمی باشد؛ این ممکن است زمان بیشتری را به خود اختصاص دهد.

هزینه مرحله دوم ایمپلنت دندان

هزینه مرحله دوم جراحی کاشت ایمپلنت دندان ممکن است متغیر باشد. به طور کلی، هزینه مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان شامل هزینه‌ هایی مانند موارد زیر می باشد:

  • هزینه‌ های جراحی و متراکم کردن لثه
  • هزینه‌ های لابراتوری برای ساخت تاج دندان مصنوعی
  • هزینه‌ های مراقبت پس از جراحی 

و مواردی از این قبیل است. معمولاً، هزینه مرحله دوم ایمپلنت دندان نسبت به مرحله اول بیشتر است؛ زیرا شامل ساخت و نصب تاج دندان مصنوعی نیز می‌ شود که نیازمند زمان و مهارت تخصصی است. در برخی موارد، بسته به نوع مواد مورد استفاده برای تاج دندان مصنوعی (مثلاً پرسلن، زیرساخت فلزی، کامپوزیت و …)، هزینه‌ ها متفاوت خواهد بود.

ایا مرحله دوم ایمپلنت درد دارد؟

در مرحله دوم ایمپلنت دندان، پزشک یک پیچ فلزی به استخوان فک متصل می کند. این عمل حدود یک تا دو ساعت طول می‌ کشد و شما تمام مدت را بیهوش خواهید بود؛ بنابراین درد زیادی احساس نخواهید کرد.

در مرحله دوم جراحی کاشت ایمپلنت دندان، معمولاً درد کمتری نسبت به مرحله اول احساس خواهید کرد؛ زیرا در این مرحله اصلی‌ ترین قسمت های جراحی انجام شده و ایمپلنت در محل خود ثابت شده است. با این حال، هنوز ممکن است بعضی از بیماران دچار مقداری درد، تورم و یا ناراحتی شوند.

مراقبت بعد از مرحله دوم ایمپلنت

بعد از مرحله دوم ایمپلنت دندان، مراقبت‌ های مهمی است که باید رعایت کنید تا بهبودی سریع و موفقیت در کاشت ایمپلنت حاصل شود. پزشک شما ممکن است داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد به شما تجویز کند تا به شما کمک کند تا با درد و ناراحتی کمتری مواجه شوید. در معمول ترین حالت، ممکن است پزشک توصیه کند تا بیماران پس از جراحی مرحله دوم ایمپلنت موارد زیر را رعایت کنند:

  1. تا چند روز از انجام فعالیت‌ های شدید یا ورزش‌ های سنگین دور بمانید.
  2. رژیم غذایی مناسب با توجه به توصیه‌ های پزشک، از غذاهای نرم و خنک مانند آب‌ میوه، پوره میوه، سوپ و ماست استفاده کنید و از خوردن غذاهای سخت اجتناب کنید.
  3. استراحت کافی بعد از جراحی ایمپلنت ضروری است تا از آسیب به ایمپلنت‌ ها جلوگیری شود.
  4. رعایت بهداشت دهان و دندان، از مسواک و نخ دندان استفاده کنید؛ اما با احتیاط و دقت تا لثه‌ هایتان آسیب نبیند.
  5. کنترل خونریزی بعد از ایمپلنت دندان توسط کمپرس آب یخ
  6. مراقبت از تاج دندان و تمیز کردن دقیق آن با استفاده از مسواک نرم و نخ دندان مخصوص

مرحله دوم ایمپلنت در بارداری

اگر شما در حال حاضر باردار هستید یا برنامه‌ ریزی بارداری دارید؛ با پزشک خود در مورد ادامه فرآیند درمان صحبت کنید. با توجه به تغییرات هورمونی در بدن زنان باردار و احتمال افزایش خطر عفونت یا تحریک شدید استخوان فک، تقریباً اکثر دندان‌ پزشکان توصیه می‌ کنند که انجام هرگونه روش دندان پزشکی غیرضروری مثل ایمپلنت در بارداری را به بعد از وضع حمل موکول کنند.

در بارداری، برخی از فرآیند های درمانی ممکن است متوقف شده و یا به تعویق بیفتد تا پس از زایمان ادامه درمان از سر گرفته شود. به ویژه در مواردی که جراحی و مصرف داروهای مورد نیاز باعث ایجاد ریسک برای شما یا جنین شود.

پزشک شما به عنوان مشاور شما می‌ تواند شما را در مورد اینکه آیا مرحله دوم جراحی ایمپلنت را باید به تعویق بیندازید یا ادامه دهید؛ راهنمایی کند. به طور کلی، اگرچه جراحی ایمپلنت دندان در کل، روشی بسیار ایمن می‌ باشد؛ اما در شرایط بسیار ضروری با مشورت با متخصص زنان و متخصص ایمپلنت می‌ توان در شرایط خاص ایمپلنت در بارداری انجام شود.

مرحله دوم ایمپلنت در بارداری

در نتیجه

به طور کلی جراحی ایمپلنت دندان در دو مرحله انجام می شود:

  1. مرحله اول: کاشت ایمپلنت یا فیکسچر درون استخوان فک 
  2. مرحله دوم: قرار دادن اباتمنت و تاج دندان

اما با انجام ایمپلنت فوری تهران در طلوع دنت تمام مراحل در یک جلسه قابل انجام خواهد بود. اما در روش معمولی و در مرحله دوم از کاشت ایمپلنت دندان، متخصص ایمپلنت با قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک اتصال ایجاد می کند. این مرحله حدود یک تا دو ساعت زمان می برد. در طی روند درمان بیمار بیهوش خواهد بود؛ بنابراین درد زیادی احساس نخواهد کرد.

صفحات مرتبط:

ایمپلنت برای افراد مسن

ایمپلنت برای افراد مسن

ایمپلنت برای افراد مسن  به دلیل ظاهر طبیعی، ماندگاری بالا و حفظ سلامت استخوان فک، در بسیاری از موارد بهترین گزینه نسبت به پروتز‌های متحرک محسوب می‌شود. اما، افراد مسن…
بدون دیدگاه

کاشت دندان بدون ایمپلنت

کاشت دندان بدون ایمپلنت یک راهکار جایگزین برای افرادی است که به دلایل مختلف نمیخواهند یا نمی‌توانند از ایمپلنت های دندانی استفاده کنند. چندین روش مختلف وجود دارد که معمولاً…
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

null
موبایل:
null
تلفن:
null
اینستاگرام:
null
آدرس:
تهران، زعفرانیه
null
ساعات کاری:
ساعات اداری: ساعات 15 الی 20
فهرست